CLICK HERE FOR DETAIL

5 Laman Web Shopping Online Terbaik Di Malaysia

Tahun baru 2016 sudah muncul, tiada yang lebih menarik dari melihat tawaran hebat membeli-belah online bagi mendapatkan harga yang berpatutan bagi anda pada bila-bila sahaja. Semuanya kini hanya dihujung jari sahaja. Penting sekali adalah untuk mendapatkan tawaran yang terbaik apabila anda membeli-belah online. Sama ada anda mencari kasut baru anak anda atau permainan video baru untuk anak anda atau juga barang keperluan bagi diri anda adalah penting untuk mengetahui adakah anda mendapat harga terbaik bagi duit anda. Jadi saya telah himpunkan lima laman web membeli-belah online paling popular di Malaysia bagi membantu anda membuat keputusan yang betul dengan ringgit anda. Selamat Shopping!!!

Lazada, perintis e-dagang merentasi beberapa negara yang pesat membangun menawarkan satu pusat membeli-belah online yang cepat, selamat dan mudah dengan pilihan produk yang luas dalam kategori meliputi fesyen, elektronik pengguna kepada barang-barang rumah,mainan dan peralatan sukan. Lazada sentiasa berjuang untuk menawarkan pelanggan-pelanggannya penawaran terbaik - termasuk pilihan pembayaran berganda, pergi balik percuma, perkhidmatan pelanggan yang baik dan juga waranti.  

Sejarah Interbase Resources Sdn. Bhd adalah sebuah syarikat yang ditubuhkan pada akhir tahun 1998 dan firma itu dengan cepat menubuhkan asas yang kukuh dalam arena e-dagang. Sebagai pengasas laman web http://www.lelong.com.my di Malaysia, Interbase telah menjamin kedudukannya dengan asas pelanggan terbesar bagi mana-mana base sepertinya. Dengan misi "Berkhidmat kepada masyarakat dan membawa standard yang tinggi kualiti ke dalam rumah dan perniagaan dengan menyediakan peluang untuk dagangan dalam talian pada kos yang rendah", kakitangan di sebalik laman lelong terulung di Malaysia ini sentiasa berusaha untuk meningkatkan dan mengembangkan fungsinya tanpa mengenakan kos yang tinggi.

Nile.com.my merupakan portal Shopping Online Malaysia yang berkembang pesat. Mereka percaya dalam "Kepentingan Pelanggan" bagi memastikan setiap RM yang dibelanjakan pelanggan adalah berbaloi. Ini boleh dicapai di portal Shopping Online di mana mereka mengurangkan kos dalam model perniagaan tradisional dan memberi ganjaran kepada pelanggan-pelanggan mereka. Kos mereka termasuk tenaga kerja, kos bahan tinggi, pelbagai lapisan pengantara kos, sewa dan lain-lain.

Rakuten Online Shopping (Malaysia) adalah sebahagian daripada Kumpulan Rakuten, ditubuhkan pada tahun 1997 dan telah disenaraikan di Bursa Saham JASDAQ sejak April 2000. Rakuten beribu pejabat di Tokyo dengan lebih daripada 10,000 pekerja dan kakitangan rakan kongsi di seluruh dunia. Rakuten adalah syarikat e-dagang ketiga terbesar di dunia dengan pendapatan, dengan modal pasaran global sebanyak usd13900000000 (RM40 bilion). Pedagang membina kedai-kedai online di pasaran dan menjualnya kepada pelanggan. Rakuten memberi kuasa kepada peniaga dengan keperluan yang diperlukan, platform e-dagang, dan pengetahuan yang perlu untuk mengendalikan perniagaan online yang berjaya manakala menyediakan pengguna dengan pengalaman membeli-belah online yang baru dan interaktif.

www.zalora.com.my
ZALORA tidak syak lagi adalah butik online  terbaik di Malaysia. Butik online telah menjadi pilihan yang sempurna bagi mereka yang suka membeli tanpa meninggalkan keselesaan rumah mereka. ZALORA menawarkan pelbagai produk fesyen online menakjubkan seperti pakaian bergaya untuk kedua-dua lelaki dan wanita dengan pelbagai pilihan jenama pakaian yang anda boleh beli di kedai pakaian mereka menggunakan internet sebagai platform, manakala memberikan anda kebebasan untuk membeli-belah bila-bila masa dan di mana sahaja yang anda mahu. Walau bagaimanapun, satu perkara yang membuat ZALORA menonjol di kalangan semua butik fesyen online adalah bahawa mereka mempunyai produk yang terbaik daripada jenama popular di kedai. 

Share on Google Plus

Iklan dari Noah Iman

Bagi pinjaman peribadi khas untuk kakitangan kerajaan boleh whatsapp 0189577443 atau 0185702530

0 comments:

Post a Comment