CLICK HERE FOR DETAIL

Forex FXUnited adalah Tipu Scam?


Profil Fxunited

FXUnited merupakan sebuah syarikat broker Foreign Exchange (Forex) yang berasal daripada New Zealand.Dengan kekuatan ekonomi dan pasarannya, mereka berjaya memberikan servis terbaik kepada trader serta bonus-bonus pendapatan yang amat luar biasa!

Rata-rata semua pengguna broker FXUnited amat berpuas hati dengan servis yang diberikan serta mengkagumi kekuatan dan kelebihan syarkat ini sebagai broker terbaik untuk trader baru memulakan langkah pertama dalam dunia currency trading atau Forex.

FXUnited juga merupakan broker pertama di dunia yang menawarkan bonus Winstplan (bonus penajaan).Jika anda mendaftar dengan mana-mana broker selain FXUnited anda hanya perolehi pendapatan STANDARD sahaja yang merangkumi PERSONAL dan AFFILIATE LEVEL 1.

Tetapi dengan kekuatan struktur ekonomi FXUnited, bukan setakat pendapatan STANDARD, malahFXUnited memberikan satu lagi bonus pendapatan yang digelar Winstplan.Di dalam Winstplan, anda akan memperolehi pendapatan BONUS 30% SPONSORING dan BONUS 8% MATCHING.

Untuk Plan Intelligent Manager Account (IMA) pula Fxunited menjanjikan pulangan dari 10%-13.5% sebulan. paling minima 10% sebulan DIJAMIN without fail.

FXUnited telah terbukti sebagai broker terbaik untuk sesiapa sahaja memulakan perjalanan di dalam dunia Forex kerana dengan FXUnited, bukan sahaja anda boleh belajar trading serta perlolehi keuntungan dengan trading di Metatrader 4, malah anda juga boleh boleh membuat pendapatan walaupun anda belum memasuki market untuk trading!. Bukan 1 malah terdapat 4 cabang pendapatan di sini.
Kelebihan FXunited  

Antara Kelebihan FXUnited :
  1. Merupakan satu-satunya syarikat broker yang menawarkan bonus Winst plan.
  2. Menawarkan hadiah yang gempak seperti Lamborghini Aventador kepada trader menunjukkan betapa kukuhnya ekonomi syarikat broker ini.
  3. Mempunyai sistem pendaftaran yang ketat memastikan keselamatan trader yang berdaftar di bawahnya.
  4. Anti money Laundry.Mempunyai sistem withdrawal yang selamat.
  5. Mempunyai akademi yang kukuh di Malaysia seperti B-TAC,Terminator Team dan Genius Trader Group, serta telah terbukti mempunyai pelan yang berjaya dijayakan oleh testimoni yang ramai.
  6. Plan IMA kami memberi pulangan minimum 10%-13.5% setiap bulan

Potensi Pendapatan 
Secara keseluruhan, terdapat 4 jenis pendapatan dalam FXUnited iaitu Trade, Winstplan, Affiliate dan Intelligent Manager Account (IMA).Jika anda mendaftar dengan broker lain, anda hanya akan perolehi pendapatan Standard Akaun sahaja iaitu Trade dan Affiliate. 

FXUnited merupakan satu-satunya broker di dunia yang menawarkan Winstplan. Dengan Winstplan, anda boleh menjana pendapatan sambil-sambil belajar trading.Selain itu, anda juga boleh memperbesarkan modal untuk trade dan mengelakkan anda daripada terkena margin call(muflis). 

MODAL??

Modal untuk mulakan trading anda adalah sesangat rendah, x perlu pon nak meminjam duit kerana modal untuk mulakan trading hanyalah serendah 300-500 usd sahaja. Dengan wang inilah anda akan gunakan untuk masuk world market nanti malah company akan tambah lagi 30% dari modal tersebut untuk anda trade. Contoh anda masuk 500usd + 30% welcome bonus = total 650usd margin untuk anda trade.

4 Cabang pendapatan

  1. Trade ni bermaksud anda niagakan Mata Wang anda, mula2 kena buka akaun trading dulu...modal seperti di atas... Then dengan modal tu anda akan mulakan niaga.... Malah company akan tambah lg 30% Dr modal tersebut untuk anda trading... Lepas tu baru anda bole start trading... Maksudnya anda masuk world market... Kat situ anda bole buat profit.... Macam saham... Tp saham bile jatuh kita beli bile naik kita jual.... Klau Forex ni bile naik pon bole untung bile turun pon bole untung.... Begitu jugak kalau sebaliknya... Bezanya buy n sell je... Kelas bole masuk percuma sahaja kepada setiap ahli
  2. Winstplan pula bile mane anda invite rakan anda join fxunited anda akan dibayar komisyen....
  3. Affiliate company akan bayar pada anda apabila setiap Kali trader bawah anda masuk market untuk trade
  4. IMA pula ialah plan investment. Just invest sahaja sistem akan tradekan akaun anda... pulangan bulanan dari 10-13.5% dr modal anda bergantung pada market. Tp minimum guarantee 10% mesti dapat. 
Komen Anda Tentang Program Ini ?



http://www.marketglory.com/strategygame/noahiman
Share on Google Plus

Iklan dari Noah Iman

Bagi pinjaman peribadi khas untuk kakitangan kerajaan boleh whatsapp 0189577443 atau 0185702530

0 comments:

Post a Comment